Vlechtmodel zijn?

Geplaatst door Jerry (admin) op 25-07-2011
Nieuws >>

 

 

 

 

 

 Haar vlechten is mijn passie maar om de routine er in te houden vind ik het wel noodzakelijk dat ik regelmatig iemand heb om in te vlechten. Maar die komen niet vanzelf. Vandaar dat ik soms iemand die ik wel als model zou willen hebben spontaan aanspreek en een kaartje geef! Ook als je mijn website zelf hebt gevonden en het leuk vindt om ook eens vlechtmodel te zijn, reageer gerust! Het is helemaal gratis en je mag zo vaak komen als je wilt. Als je het leuk vindt maak ik er foto's van die ik in overleg met jou ook op de website plaats maar dat is niet verplicht. De foto's krijg je mee op een Vlechtsalon Jerry usb-stick. Je mag uiteraard ook eerst vrijblijvend even een kijkje komen nemen.

Momenteel zoek ik: modellen met zeer lang haar, vanaf heuplengte of langer, bruin of blond haar zonder lagen. Vlechtfotoshoots blijven gewoon doorgaan dus meld je gewoon aan!

 Meld je aan via het contactformulier  of stuur een email met eventueel een foto

naar of 

app me op: Whatsapp / Signal / Telegram / Viber.

 Wil je graag een keer model zijn maar ben je nog minderjarig neem dan iemand mee (en dat mag iedereen trouwens).

Wil je foto's van anderen zien kijk dan bij fotoalbums

Foto's kunnen ook in de aanwezige fotostudio worden gemaakt.

 

Sinds 1 November 2020 rij ik geen reizigersdiensten meer op de metro. Veel van mijn vlechtmodellen die bij mij zijn geweest heb ik juist daar gevonden maar aangezien ik nu 4 avonden in de week rangeerder ben op de lijnwerkplaats behoort dat niet meer tot de mogelijkheden. Toch hoop ik nog aanmeldingen te krijgen dus vindt je het leuk of ken je iemand die dit leuk zou vinden help me dan asjeblieft! Hartelijk dank!

 

 

Laatst vernieuwd: 01-09-2019 om 11:35

Terug