Klik hier om de berichten van het oude gastenboek te lezen.

Teken het gastenboek

Caroline 11-09-2015 17:25
Beste Jerry,

Bedankt voor de leuke en inspirerende cursus. Als moeder van twee meiden en verder geen ervaring op vlechtgebied, is er een wereld voor me opengegaan. Ik heb ontzettend veel geleerd en vind het heel gaaf dat ik door jouw heldere aanpak zoveel mooie vlechten zelf kan maken en nog mooi ook (al zeg ik het zelf)!! Ik kan niet wachten tot het haar van mijn dochtertjes wat langer is!

Hartelijke groeten,
Caroline
Sandra muller Sandra.olaf@planet.nl 08-05-2013 11:17
Dag Jerry,
Ik ben 14 april bij je op de cursus geweest en nu wil een buurvrouwtje ook komen. Ik krijg allemaal leuke reacties op mijn vlechtkunde!

Succes met je cursus geven!

Groet,
Sandra
Christa Hendriks christa-hendriks@kpnplanet.nl 19-03-2013 10:20
Hoi Jerry,we zijn anderhalve week geleden bij je geweest met Quinty. Haar mooie rode haar moest eraf! Ze krijgt superveel complimentjes over haar nieuwe coupe!!! Zelf is ze minder blij, ze vind het toch te kort!!! Was ook wel een hele overgang natuurlijk, 50 centimeter eraf!!! Het is wel supermakkelijk en daar ziet ze wel weer het voordeel van. Ze laat het nu in ieder geval weer groeien, niet zolang als dat ze het had hoor!!! Dus misschien zie je ons over een tijdje wel weer, maar dan niet om te knippen maar om in te vlechten!! Het was een supergezellige middag, nog bedankt daarvoor!!! Groetjes :):):)
Simone & Amy 10-03-2013 20:58
Hallo Jerry,

Wat een ontzettend leuke workshop was het. En wat hebben we veel geleerd! Dank je wel voor de gezellige dag.

Groeten van Simone & Amy
sabien http://www.4feet.nl 10-03-2013 13:46
Super leuke cursus gehad en erg duidelijk allemaal uitgelegd nog bedankt!
<< Vorige pagina
11-15 van de 32
Volgende pagina >>
Webdesign: Jeffrey Bosman || CMS: Website Baker