Klik hier om de berichten van het oude gastenboek te lezen.

Teken het gastenboek

Jessi 08-07-2018 13:23
Ik heb lang gezocht naar de TEK brushes en ik kwam bijna alleen maar italiaanse en franse sites tegen, totdat ik op de website van Jerry terecht kwam. Ik zag dat Jerry als enige in Nederland de TEK brushes verkoopt. Ik stuurde Jerry meteen een appje omdat ik geïnteresseerd was in de borstels en ik kreeg meteen antwoord. Jerry had de volgende werkdag de borstel al opgestuurd en de borstel was de dag erna al binnen! Het duurde maar liefst 2 werkdagen in totaal. Toen ik de borstel uitpakte was ik erg enthousiast. Ik probeerde de borstel gelijk uit. Ik vind deze borstel de beste borstel die ik tot nu toe heb gehad. Er zitten amper haren in als ik mijn haren ermee heb geborsteld. Ik vind het borstelen met de TEK brush eigenlijk op een massage lijken, erg fijn dus. Ik ben erg blij met de borstel en de snelle levering! Ik ga zeker meer van deze borstels bestellen bij Jerry! :)
Fabi├źnne 29-01-2018 15:33
Ik heb twee tek-borstels gekocht bij Jerry en ik ben er heel blij mee.
Jerry was heel snel met het opsturen, ze zaten netjes verpakt en het contact was heel prettig.

De borstels zorgen ervoor dat m'n haar minder snel vet wordt en minder haar uitvalt tijdens het borstelen. En zelfs al zijn ze zacht voor mijn haar, je komt toch nog door de klitten heen. Ik was bang dat een houten borstel snel stuk zou kunnen gaan, maar ze zijn echt van goede kwaliteit.
Ludy Jansen jbjansen74@gmail.com 12-11-2017 16:11
Heb een vlechtcursus gedaan bij Jerry en dat was super leuk en leerzaam. Jerry is heel aardig en legt het rustig uit en doet het gerust nog een keer en nog een keer voor, tot je het na kan doen en onder de knie hebt. Heb veel verschillende prachtige vlechten leren maken. Je krijgt de filmpjes mee zodat je thuis nog verder kunt oefenen en je echt geweldige resultaten kunt bereiken. Heb ook de goede borstel en kam en puntkam bij hem gekocht dan kom je helemaal goed beslagen ten ijs. Mijn dochtertje klaagt nu niet meer dat ik haar pijn doe bij het uitkammen van haar haar. Ik kan niet wachten tot ik bij mijn dochtertje aan de gang kan en ook bij haar vriendinnetjes en klasgenootjes mooie vlechten ga maken!
Lindy lindy@studiemax.nl 10-10-2017 18:18
Een TEK-borstel besteld bij Jerry (na lang zoeken bleek niemand in Nederland het te verkopen ... behalve Jerry!). Prettig mail contact en een snelle levering. Bedankt!
Marina 10-10-2017 16:16
Een super leuke vlecht cursus gevolgd. Alles wat ik wilde leren kwam aan bod. Nu zelf oefenen.
Bedankt voor de leuke en leerzame dag. Echt een aanrader!
 
1-5 van de 31
Volgende pagina >>
Webdesign: Jeffrey Bosman || CMS: Website Baker