Klik hier om de berichten van het oude gastenboek te lezen.

Teken het gastenboek

Ludy Jansen jbjansen74@gmail.com 12-11-2017 16:11
Heb een vlechtcursus gedaan bij Jerry en dat was super leuk en leerzaam. Jerry is heel aardig en legt het rustig uit en doet het gerust nog een keer en nog een keer voor, tot je het na kan doen en onder de knie hebt. Heb veel verschillende prachtige vlechten leren maken. Je krijgt de filmpjes mee zodat je thuis nog verder kunt oefenen en je echt geweldige resultaten kunt bereiken. Heb ook de goede borstel en kam en puntkam bij hem gekocht dan kom je helemaal goed beslagen ten ijs. Mijn dochtertje klaagt nu niet meer dat ik haar pijn doe bij het uitkammen van haar haar. Ik kan niet wachten tot ik bij mijn dochtertje aan de gang kan en ook bij haar vriendinnetjes en klasgenootjes mooie vlechten ga maken!
Lindy lindy@studiemax.nl 10-10-2017 18:18
Een TEK-borstel besteld bij Jerry (na lang zoeken bleek niemand in Nederland het te verkopen ... behalve Jerry!). Prettig mail contact en een snelle levering. Bedankt!
Marina 10-10-2017 16:16
Een super leuke vlecht cursus gevolgd. Alles wat ik wilde leren kwam aan bod. Nu zelf oefenen.
Bedankt voor de leuke en leerzame dag. Echt een aanrader!
Samantha se_viga85@hotmail.com 05-09-2017 20:42
Hallo Jerry, ik heb een leuk dagje gehad. Ik heb echt leren vlechten en ik heb ook echt mn hersens moeten kraken. Nu kan ik op de juiste manier vlechten !!! ik ben super blij! Heel erg bedankt!!!
Sylvia sylvia.vr@live.nl 05-10-2016 14:34
Hoi Jerry, ik vond de cursus vlechten ontzettend leuk. Je geeft goed les. Ik ga ermee aan de slag. Met vriendelijke groet, Sylvia;)
 
1-5 van de 29
Volgende pagina >>
Webdesign: Jeffrey Bosman || CMS: Website Baker